Podelite naš sadržaj i podržite nas na taj način u našoj borbi!

Odmalena sam ih ucio da voze motor

Sta da vam kucam a sto vec ne znate. Vozite motor i na frizideru.

Onaj ko zna svog neprijatelja pobedice, onaj koji ne zna izgubice.

Usao sam u ovaj posao relativno skoro, nisam niti iskusan, niti najbolji dostavljac. Samo sam uporan ko magarac u onome sto radim jel uvek tezim ka tome da budem najbolji. Takmicarskog sam duha i volim da sebi postavim nedostizne ciljeve. Kad sam bio dete i u skoli su nam davali jednu lekiciju za celi zivot. Nije bitno koju ocenu dobijes dokle god se trudis da dobijes vecu, ti ucis sa svakom svojom losom ocenom. Kad kod smo pali, ustajali smo i nastavljali dalje, ali bitno je da nismo padali opet na istom mestu gde i pre, nego na nekom novom. Sto nas je ucilo da teren na kojem se igramo znamo napamet, sanjamo ga kad legnemo da spavamo.

To je bilo detinstvo gde nisu mogli da nas nateraju da udjemo u kucu. Sada decu ne mozmo da nateramo da izadju iz te iste kuce. Ali sve je to za neku drugu temu.

Bitna stvar je da igraliste na kojem smo se svi igrali je poraslo isto kao i mi.

Danas je to igraliste za nas 300 je Beograd, ulice ovoga grada su nase igraliste. Mi smo ti kojima NEKO baci loptu da igramo dostavu na ovim ulicama, Nasim ulicama . A vi ih poznajte najbolje.

Sada drugari i moje kolege igramo utakmicu na nasem terenu gde vi znate svaku rupu, prepreku, dzombu. A najbitnije od svega je sto ne igramo jedni protiv drugih. VEC IGRAMO JEDNI ZA DRUGE. Svi smo pobednici a svi mozemo da budemo i gubitnici. Mozda vam filozofiram ali svaka moja rec ima veliku tezinu ako je procitate dva puta, ja ne moram da vam ponavljam kako treba da igrate ovu utakmicu.

Igrajmo, igrajmo zajedno svi za jednog i jedan za sve!

Sutra mozda nece biti sanse za novu igru, dajte sve od sebe da pomognete kolegi igracu jel njegova je pobeda danas a sutra tvoja, moja, njegova, NASA.

Moja je zelja da svi vi pobedite i kuci posle naporne utakmice odneste tu pobedu kuci, vasoj zeni, muzu, deci, majci ili ocu.

A to mozemo samo ako pomazemo jedni druge i nesebicno davajuci sebe zarad pobede sviju nas.

Voli vas sve vas drug, brat, kolega Leonidas.

Svaka velika pobeda postignuta je obmanom.